Με παραδοσιακές στολές θα υποδέχονται τους τουρίστες για να τους δώσουν self test οι φαρμακοποιοί στα αεροδρόμια και λιμάνια


Νέα φόρμα απογραφής παραδοσιακών στολών θα απαιτηθεί να συμπληρώνουν οι φαρμακοποιοί όλης της χώρας, ώστε να ετοιμαστεί μία λίστα με όσα φαρμακεία μπορούν να επιφορτιστούν την παράδοση self test σε τουρίστες που θα φτάνουν σε αεροδρόμια και λιμάνια όλης της χώρας!

Ήδη μεγάλο φαρμακείο του Πειραιά έχει αναλάβει να στείλει μία Καραγκούνα και έναν Τσολιά για την πρώτη δοκιμαστική υποδοχή, ενώ σιγά σιγά θα πρέπει και τα υπόλοιπα φαρμακεία της χώρας να εξοπλιστούν με παραδοσιακές στολές. Στη συνέχεια ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θα αναλάβει να μοιράσει βάρδιες στα μέλη του, για να περιμένουν τους τουρίστες.

Το όφελος για τα φαρμακεία της χώρας θα είναι ανταποδοτικό, δηλαδή τα διατεθέντα self tests στους τουρίστες θα αντισταθμιστούν με το rebate που κρατήθηκε κατά την εξόφληση του ΟΠΑΔ και θα πιστωθεί στο μέλλον.

Τέλος, ειδικό βραβείο δίνεται για φαρμακεία που θα επιδείξουν περίσσειο ζήλο κατά τη διάρκεια των παραδόσεων self test στους τουρίστες, με έμφαση στον τσάμικο, που αρέσει σε αρκετά στελέχη της κυβέρνησης.

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.